Je bent op zoek naar een origineel relatiegeschenk met een goed verhaal. Als blijk van waardering voor trouwe klanten, een presentje voor je eigen personeel, of als promotiemateriaal op een beurs of event. Maar waarom zou je kiezen voor duurzame relatiegeschenken? Hieronder noem ik 8 redenen waarom ieder bedrijf zou moeten overstappen naar duurzame relatiegeschenken.

8 redenen om te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk: 

1. Duurzame relatiegeschenken zijn beter voor het milieu. Je geeft dus niet alleen je relaties, maar ook de planeet een cadeautje;

2. Met een duurzaam geschenk straalt je bedrijf milieubewustheid uit;

3. En laat je zien dat het maatschappelijk betrokken is, verantwoordelijk en toekomstgericht;

4. Je maakt daarmee een duidelijk statement;

5. Die erg positief is voor je bedrijfsimago;

6. Ook geef je een goed (en groen) voorbeeld aan andere bedrijven en particulieren;

7. Met een duurzaam relatiegeschenk val je op;

8. Duurzame producten zien er namelijk hip en origineel uit en onderscheiden zich duidelijk van andere relatiegeschenken.

Duurzame relatiegeschenken: goed voor mens, dier en milieu 🌏

Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk, draag je écht bij aan een betere wereld. Voelt goed toch? In plaats van te kiezen voor een massaproduct van plastic, kies je voor duurzame, groene producten met een eerlijk verhaal. Producten gemaakt van natuurlijke materialen, van afval of van gerecycled materiaal. De keuze is reuze. En om alvast één misverstand de wereld uit te helpen: duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn.

Duurzame relatiegeschenken geven je bedrijfsimago een boost 💪

Denk je bij duurzaam aan geitenwollensokken? Niks is minder waar! Duurzaam is helemaal niet suf, maar juist hartstikke hip en actueler dan ooit. Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk laat je zien dat jouw bedrijf om het milieu geeft, dat het maatschappelijk betrokken is, denkt aan de toekomst en dat het verantwoordelijkheid neemt. Kernwaarden die stuk voor stuk bijdragen aan een goede reputatie en dus een goed imago. Dat kan je zomaar nieuwe klanten opleveren!

Relatiegeschenken met een goed verhaal 👍

Je wilt je klanten, collega’s en relaties natuurlijk niet ‘zomaar’ iets geven. Je wilt hen verrassen met een kwalitatief cadeau met een goede boodschap. Met een duurzaam relatiegeschenk maak je een statement, en dat is strategisch slim. Het is een geschenk waar mensen doorgaans langer naar kijken, over nadenken, en zich in verdiepen. Bovendien geef je met jouw duurzame geschenk het goede voorbeeld. Daarmee help je het milieu, onthoudt de ontvanger je merk beter én heeft hij of zij positieve associaties bij je bedrijf. Win-win situatie als je het mij vraagt.

Een duurzaam relatiegeschenk is origineel en valt op 😍

Met de zoveelste plastic pen of USB-stick val je natuurlijk niet op. Erger nog, jouw zorgvuldig uitgekozen cadeautje belandt misschien wel in een vergeten hoekje. Een duurzaam relatiegeschenk valt juist op! Vaak zit het in een leuke (duurzame!) verpakking of zit er een kaartje bij waarop staat waar het product vandaan komt. Daar komt bij dat duurzame producten gemaakt zijn van opvallende materialen zoals kurk, bamboe of koffie, waardoor ze er hip, luxe en origineel uitzien. Een geschenk waarmee je gezien wilt worden: what’s not to like?  

Duurzame relatiegeschenken bij GreenBetty 💚

Het feit dat je deze tekst leest, is al een eerste stap naar een groenere planeet. Dankjewel.

Bij GreenBetty wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan het assortiment, zodat jouw relatiegeschenk écht duurzaam is, een goede en eerlijke boodschap heeft en past bij jouw bedrijf. Kijk gerust eens rond in de webshop. Heb je vragen of opmerkingen, schroom dan vooral niet om contact op te nemen. Laten we samen de wereld een beetje groener maken.