5x de leukste duurzame waterflessen

Ben je op zoek naar een leuke gepersonaliseerde waterfles om cadeau te geven aan je klanten, relaties of personeel? Wij zetten onze 5 populairste duurzame waterflessen voor je op een rijtje.

1. GreenCanny | Waterfles van suikerriet

Onze GreenCanny (BE O Bottle) waterfles is gemaakt van suikerriet. Een 100% plantaardige en hernieuwbare grondstof. Wist je dat je op 1 hectare grond wel 80-90 ton(!) suikerriet per jaar kunt verbouwen? Deze sportieve waterfles is bovendien modulair, wat betekent dat je hem kleiner kunt maken als hij leeg is. Ook kan hij in de vaatwasser en is hij 100% recyclebaar. Extra duurzaam: voor iedere verkochte waterfles wordt een boom geplant door ‘Trees for the future’.

 Shop GreenCanny

greencanny

 

 

 

 

 

 2. GreenBobby | Waterfles van rPET

GreenBobby is gemaakt van gerecycled plastic (rPET). Om haar te maken hoeft er dus geen nieuw plastic te worden geproduceerd, en krijgen bestaande PET-flessen een tweede leven. Daarmee wordt voorkomen dat het plastic als afval in onze natuur en oceanen belandt. GreenBobby’s dop is bovendien gemaakt van duurzaam bamboe.

Shop GreenBobby

greenbobby

 

 

 

 

 

 3. GreenThommy | Thermosfles van RVS

Op zoek naar een drinkfles die je drankje urenlang op temperatuur houdt? Kies dan voor een dubbelwandige thermosfles. GreenThommy is gemaakt van RVS. Een materiaal dat ijzersterk is en slijtvast. Een RVS thermosfles gaat dan ook jarenlang mee. Wist je dat je RVS oneindig vaak kunt recyclen, zonder dat het zijn kracht verliest? Mocht na een tijd je thermosfles toch aan vervanging toe zijn, kun je het eenvoudig recyclen. Handig: de dop van GreenThommy is tevens een kopje.

Shop GreenThommy

greenthommy

 

 

 

 

 

4. GreenBidy | Bidon van gerecyclede melkflessen

Deze unieke bidon is gemaakt van gerecyclede melkflessen. Zo krijgen melkflessen een tweede leven, belanden ze niet in de natuur en hoeven er geen nieuwe grondstoffen te worden aangeboord. Een bidon is bovendien het ideale sportieve geschenk. De dop maak je eenvoudig open met één hand of je tanden. Klik, drink en doorrr!

Shop GreenBidy

greenbidy

 

 

 

 

 

5. GreenRenny | De eerste biologische bidon ter wereld

Geef je relaties niet alleen een sportief cadeau, maar ook een op-en-top duurzaam cadeau. Met een bidon moedig je een gezonde en sportieve levensstijl aan. En hoe kun je dat beter doen dan met de eerste 100% biologische bidon ter wereld? GreenRenny wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd in Europa. Er komen geen schaarse grondstoffen aan te pas; de bidon is gemaakt van hernieuwbaar suikerriet. Dat betekent dat je de bidon dus volledig kunt recyclen. 

Shop GreenRenny

greenrenny

 

 

 

 

 

10 redenen om te kiezen voor een duurzame waterfles als relatiegeschenk

We hoeven je vast niet te vertellen dat plastic wegwerpflesjes slecht zijn voor het milieu. Jaarlijks belanden er 116 van die single use flesjes per persoon in onze oceanen. Door te kiezen voor herbruikbare waterflessen als relatiegeschenk, draag jij je steentje bij aan plastic-vrije oceanen.

  1. Eén herbruikbare waterfles vervangt tientallen tot honderden plastic wegwerpflesjes.
  2. Duurzame waterflessen worden gemaakt van eco-vriendelijke materialen zoals bamboe, rPET en suikerriet.
  3. Bij GreenBetty personaliseren we je waterflessen met je eigen logo. Zo is je merk altijd zichtbaar!
  4. Al onze waterflessen zijn BPA vrij.
  5. Een herbruikbare waterfles in je tas bespaart je geld. Het scheelt immers heel wat losse flesjes kopen onderweg.
  6. Waterflessen zijn een zeer geliefd relatiegeschenk. Ontvangers zijn er oprecht blij mee omdat het handig en origineel is.
  7. Herbruikbare, gepersonaliseerde waterflessen zijn ideaal voor het bedrijfsleven. Iedereen zijn eigen waterfles. Dat scheelt een hoop wegwerpbekertjes!
  8. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen langer en bewuster kijken naar een duurzaam relatiegeschenk dan een standaard giveaway.
  9. Met een duurzaam geschenk laat je zien dat jouw merk milieubewuste en maatschappelijk verantwoorde keuzes maakt.
  10. Al onze waterflessen zijn 100% recyclebaar.

Over GreenBetty

GreenBetty is jouw nr. 1 platform voor duurzame relatiegeschenken. Al onze producten worden gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Om jouw cadeautjes te personaliseren, bedrukken we alle producten met je eigen logo.