Geitenwollensokken? Dacht het niet! 8 redenen om te kiezen voor duurzame sokken als relatiegeschenk.

Als je mij vraagt naar een origineel, duurzaam en praktisch relatiegeschenk, dan zeg ik volmondig: duurzame sokken! Ken je dat? Je hebt ’s ochtends haast, wilt snel je sokken aandoen en… Er zit een gat in! Sokken heb je dus nooit genoeg. Zeker niet wanneer je de sokken kunt bedrukken en personaliseren met jouw eigen opdruk of logo. Dat tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw relaties, klanten of personeel!


Heb ik je nog niet overtuigd? Dit zijn 8 redenen om duurzame sokken te laten bedrukken als relatiegeschenk.

 

1.    Duurzame sokken zijn écht origineel

Pennen, usb-sticks en kladblokken. Je hebt ze vast wel eens ontvangen als relatiecadeau (of misschien zelf wel weggegeven). Heel praktisch, maar niet echt origineel. Dit soort cadeaus belanden vaak snel in de bureaula, of erger: in de prullenbak. Hoe zonde is dat! Als jouw relaties terugdenken aan jouw merk, denken ze waarschijnlijk niet snel aan dit soort cadeaus.

Maar weet je wat wel echt origineel is én waar je relaties ook daadwerkelijk iets aan hebben? Sokken laten bedrukken! Je hebt dit waarschijnlijk nog nooit cadeau gedaan of gekregen. En dat maakt dit relatiegeschenk nu juist zo bijzonder. Met sokken val je echt op als merk. Het resultaat? Jouw relaties herinneren zich dit cadeau (en dus ook jouw merk) nog jarenlang!

 

2.    Sokken zijn te personaliseren

GreenBetty sokken zijn te personaliseren! Dit maakt de sokken niet alleen origineel maar ook persoonlijk. Hoe tof is het als jouw medewerkers of klanten met jouw gepersonaliseerde sokken rondlopen? Heel tof! Sokken bedrukken is een onwijs leuke manier om jouw logo of beeldmerk meer bekendheid te geven. Voor het personaliseren van sokken zijn de mogelijkheden eindeloos.


3.   Sokken van GreenBetty worden gemaakt van gerecyclede materialen

Wat maken de duurzame sokken van mij nu zo duurzaam? Ze worden stuk voor stuk gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Zo zijn onze GreenRomy sokken gemaakt van gerecycled PET-plastic en onze GreenWolly sokken van 100% ecologisch schapenwol. Zo hebben alle producten in de collectie een eigen, uniek verhaal.

Duurzame relatiecadeaus zijn nu belangrijker dan ooit. Steeds meer plastic en afval vindt zijn weg naar de oceaan. En met een niet-duurzaam geschenk draag je bij aan deze vervuiling. Maar met bedrukte sokken van GreenBetty draag je bij een groenere, betere wereld. De keuze is zo makkelijk gemaakt, toch?


4.   Duurzame sokken worden op een eco-vriendelijke manier geproduceerd

Niet alleen de materialen van GreenBetty sokken zijn milieuvriendelijk, ook de manier waarop ze geproduceerd worden. Verf, chemicaliën of bleek? Daar blijven we ver van uit de buurt. Ook sokken bedrukken gebeurt op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier.

 

5. Met een duurzaam geschenk laat je de wereld zijn dat jouw bedrijf om het milieu geeft

Als bedrijf is een duurzaam imago ontzettend waardevol. Je wilt natuurlijk uitstralen dat je milieubewuste en verantwoordelijke keuzes maakt. En hoe beter dat te doen dan met een superleuk en uniek cadeau als duurzame sokken? Je maakt met duurzame cadeaus een duidelijk statement naar de buitenwereld toe, wat ook weer positief is voor jouw imago.

 

6.    Met 1 paar duurzame sokken bespaar je 1000 liter water

Voor 1 paar traditionele sokken is 1000 liter water nodig! Dit water wordt gebruikt om katoen te produceren en kleurstof toe te voegen aan de stof. Dit is veel te veel water, al vraag je het mij. Sokken van GreenBetty zijn 100% duurzaam. Voor elk paar duurzame sokken, bespaar je dus 1000 liter water!

 

7.    Duurzame sokken zijn van een hoge kwaliteit

Massaproductie is niet alleen funest voor het milieu, maar er worden vaak ook goedkope materialen van een slechte kwaliteit gebruikt. Alle sokken van GreenBetty zijn van uitstekende kwaliteit en worden stuk voor stuk met liefde gemaakt. Ook kunnen we de sokken personaliseren naar jouw wensen. Hoogwaardige materialen gaan lang mee, waardoor je er lang plezier van hebt. Dubbel duurzaam!

 

8.    Met een duurzaam cadeau zet jij jouw relaties aan het denken

Een duurzaam geschenk zoals sokken zie je niet elke dag. Je valt hiermee op uit duizenden! Door het unieke verhaal van GreenBetty zet je jouw relaties ook nog eens aan het denken over het milieu. Je verspreidt een positieve boodschap en maakt zo de wereld een stukje groener. Ik vind jou daarom helemaal top!

 

Sokken bedrukken met jouw eigen logo?

Saaie sokken? Daar doe ik niet aan! Elke sok heeft een eigen verhaal. Daarom kun je bij mij ook alle sokken personaliseren met jouw eigen logo of ontwerp. Ik kan de sokken bedrukken (of anders het label) met jouw ontwerp. Hoe we de sokken bedrukken verschilt per product; neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk al onze duurzame sokken hier!