8 voordelen van een katoenen tas als relatiegeschenk

Een katoenen tas is een ideaal relatiegeschenk. Het is sterk, duurzaam, praktisch en veelzijdig. Maar laat ik niet op de zaken vooruitlopen. Veel meer bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid en het milieu (goed bezig!). Traditionele relatiegeschenken passen daar niet echt meer bij. Gelukkig is het vinden van een uniek én duurzaam relatiegeschenk niet moeilijk meer: de keuze is reuze.

In deze blog vertel ik je 8 voordelen van een katoenen tas als relatiegeschenk. Kijk bijvoorbeeld naar GreenMindy, een stoffen tas gemaakt van organisch katoen. Ik zal je alvast één voordeel vertellen: GreenMindy is een katoenen tas die je kunt bedrukken met jouw eigen logo.

1.    Sterk en stevig

Een duurzame katoenen tas is lekker stevig. In tegenstelling tot een plastic tasje, zal een katoenen tas niet zomaar scheuren of breken. Zo kun je er met een gerust hart boodschappen mee doen.

 

2. Eco-friendly

GreenBetty zou GreenBetty niet zijn als het product niet 100% duurzaam zou zijn. Zo is ook onze GreenMindy tas eco-friendly. Ze is gemaakt van biologisch katoen, wat nog een stapje duurzamer is dan normaal katoen.

In tegenstelling tot gewoon katoen bevat biologisch katoen geen chemicaliën of pesticiden. De teelt van biologisch katoen gebeurt in wissels zodat de grond waarop het katoen verbouwd wordt niet uitput. Bij het telen van biologisch katoen wordt daarnaast veel minder water verbruikt.

3.    Herbruikbaar

Katoenen tassen kunnen keer op keer opnieuw gebruikt worden. Zo gaan ze dus jarenlang mee. Dat is natuurlijk hartstikke duurzaam; zo hoef je niet elke keer een nieuwe tas te kopen. Je verbruikt zo minder plastic én bespaart een hele hoop geld. Mooi meegenomen toch?

4.    Veelzijdig

      Een handige katoenen tas kun je werkelijk overal voor gebruiken. Neem hem mee voor                           boodschappen, tijdens het shoppen, naar het strand of naar je werk. 

5.    Praktisch én uniek

    De beste relatiegeschenken zijn zowel praktisch als origineel. Laat een katoenen tas daar nu een         perfect voorbeeld van zijn! Een stoffen tas kan iedere dag opnieuw gebruikt worden en is echt             handig om te krijgen. Een ideale combinatie dus.

6.    Ideaal canvas om te bedrukken

Een katoenen tas bedrukken is een geweldig promotiemiddel. Een stoffen tas is een ideaal canvas om te laten bedrukken. Jouw logo, merk of ontwerp staat lekker centraal en is altijd goed zichtbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Én: een bedrukte katoenen tas is veel persoonlijker.

 

7.    Langdurige promotie

Jouw werknemers, klanten of andere relaties zullen de stoffen tas met jouw merk erop hopelijk vaak gaan gebruiken. Doordat de tas zo lang meegaat, heb je profijt van langdurige promotie van jouw merk. En jouw relaties zullen iedere keer aan jouw bedrijf denken wanneer ze de tas uit de kast pakken.

8.    Groen imago

    Een duurzaam relatiegeschenk, zoals een stoffen tas, geeft jouw merk meteen een groener imago.     Met duurzame producten laat je zien dat je om het milieu geeft en actief bezig bent met                         duurzaamheid. Dat straalt positief uit naar het hele bedrijf!

Katoenen tas laten bedrukken?

Wil je GreenMindy of een andere duurzame tas laten bedrukken? Daar kan ik je bij helpen! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.