3 leuke, duurzame en gevulde goodiebag ideeën

Sta je op een beurs, of organiseer je een evenement? Dan is niks leuker dan de bezoekers een aandenken geven aan deze dag. Dat doe je natuurlijk met een unieke goodiebag! Misschien word je hier nog niet heel enthousiast van. Snap ik, want de standaard goodiebag bevat meestal een notitieboek, pen, usb-stick en sleutelhanger. Daar word ik ook niet heel warm van…

Gelukkig kan het ook anders. Met mijn duurzame producten stel jij een originele goodiebag samen. Ieder product is 100% duurzaam en heeft een uniek verhaal, waardoor jouw relaties hier zeker wat langer naar kijken en over nadenken. Het is dan mooi meegenomen dat jouw merknaam iedere dag gezien wordt als jouw relaties deze producten gebruiken. Je geeft dus niet ‘zomaar’ iets weg. Daarnaast steun je het milieu én verspreid je een groene boodschap door duurzame goodiebags uit te delen.

Dit zijn 3 tips voor leuke, duurzame goodiebags!

Goodiebag voor de online fanaten

Is jouw bedrijf voornamelijk gefocust op online? Dan is een notitieboekje met een pen misschien niet heel relevant om weg te geven in jouw goodiebag. Maar natuurlijk heb ik ook heel veel leuke producten die wél bij jouw bedrijf passen.

Geen goodiebag zonder tas natuurlijk. Kies bijvoorbeeld voor GreenEmmy: een shopper van gerecycled plastic. Die kan daarna nog hergebruikt worden. Vul de goodiebag met GreenGinny, een duurzame powerbank met een gerecyclede batterij. Je kunt eigenlijk niet meer zonder! Een mooie aanvulling hierop is GreenCharly, een draadloze oplader van bamboe. Handig voor op kantoor!

 

 

Voor een online bedrijf zijn webcamcovers natuurlijk niet te missen, en hoe leuk is het dat je GreenHeidy kunt personaliseren met jouw eigen logo. Dan kijken de gebruikers iedere dag naar jouw bedrijfsnaam zodra ze hun laptop open klappen… Win-win!

Op kantoor kan koffie natuurlijk niet ontbreken. GreenDashy is ideaal, en je kunt hem ook makkelijk meenemen onderweg. Deze goodiebag is helemaal af met een leuke gadget zoals GreenGregory, een bluetooth speaker van bamboe.

Op een rijtje:

Goodiebag voor de bezige bijen

Zijn jouw relaties altijd druk, bezig of onderweg? Dan kunnen ze deze goodies wel gebruiken! We verzamelen alle producten in de handige GreenMindy tas. Deze handige rugtas kun je daarna overal mee naartoe nemen.

Als je altijd bezig en onderweg bent, is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. Een goede waterfles zoals GreenPippy helpt je hierbij. Toch meer van de koffie of thee? Dan kan de duurzame GreenJenny koffiebeker niet ontbreken. Deze beker heeft een handige anti-lek deksel waardoor je haar gemakkelijk meeneemt in de auto of trein.

Als je veel onderweg bent, wil je niet al te veel meenemen. GreenStanley is een pasjeshouder die je eenvoudig aan de achterkant van je smartphone vastmaakt. Zo vergeet je nooit meer je pasjes.

Met de GreenBrady USB-stick heb je altijd alle belangrijke documenten bij de hand, en met de GreenBarry powerbank zit je nooit zonder batterij. Kijk, dat maakt het leven van jouw relaties een stuk makkelijker!

 

Goodiebag met GreenBetty toppers

Kun je niet kiezen tussen al mijn producten? En wil je een leuke, duurzame goodiebag samenstellen? Dan is dit de ideale keuze voor jou! Ik heb in één goodiebag al mijn bestsellers verzameld en gecombineerd met leuke, kleine goodies.

Op een rijtje:

 

Duurzame goodiebag bedrukken?

Doordat de goodies uit de goodiebag écht handig zijn, zullen jouw relaties deze dagelijks thuis, op kantoor of onderweg willen gebruiken. Hoe tof is het dan als jouw bedrijfsnaam op de producten gedrukt is? Dat kunnen we bij GreenBetty regelen! Alle producten zijn te bedrukken en personaliseren.

Meer informatie? Of zelf een goodiebag samenstellen? Neem contact met mij op!