De groene impact van een duurzame waterfles

Bij GreenBetty geloven we dat de keuzes die we maken als bedrijven een blijvende impact hebben, niet alleen op onze klanten en partners, maar ook op het milieu. Daarom wil ik vandaag de spotlight richten op een relatiegeschenk dat niet alleen praktisch is, maar ook een groene impact heeft: de duurzame waterfles.

Nu plastic wegwerpproducten steeds meer in de ban gaan, kunnen we bijna niet meer zonder duurzame drinkfles. Hoe relevant is het dus om een herbruikbare waterfles als relatiegeschenk te geven!

Duurzame waterflessen bedrukken? Neem contact met mij op.

Waarom duurzame drinkflessen?

1 Duurzame materialen ūüéč

Bij GreenBetty selecteren we zorgvuldig milieuvriendelijke materialen voor onze waterflessen. Denk aan roestvrijstaal, suikerriet, bamboe en gerecycled plastic. Deze materialen zijn niet belastend voor het milieu, kunnen gerecycled worden en zijn dus veel beter voor de wereld dan wegwerpplastic.

2 Plasticvrije toekomst ‚ôĽÔłŹ

Wegwerpplastic is een wereldwijd probleem geworden. Onze oceanen veranderen in een plastic soep. Dat is niet alleen funest voor al het leven in de zee, maar zo komen er ook microplastics in ons water en eten terecht.

Wegwerpplastic wordt gelukkig in steeds meer opzichten verboden. Of je wordt gestimuleerd om het te recyclen (kijk maar naar de kleine flessen met statiegeld). Helaas worden plastic flessen nog steeds in grote hoeveelheden geproduceerd. Door een duurzame waterfles te gebruiken, vermijd je wegwerpplastic volledig. En dat is natuurlijk veel milieuvriendelijker.

3. Langdurig gebruik ūüíß

Mijn duurzame waterflessen zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Vind ik heel normaal, want hoe zonde is het om je waterfles na één keer gebruiken weg te gooien. Herbruikbare waterflessen gaan heel wat jaartjes mee, en dat bespaart je uiteindelijk heel wat geld.

 

Waarom een duurzame drinkfles als relatiegeschenk?

1 Groen imago ūüĆĪ

Door een duurzame drinkfles cadeau te doen, laat je zien dat jouw bedrijf zich bewust is van het plasticprobleem en dat je betrokken bent bij het milieu. Dit geeft jouw bedrijf een groen imago. En misschien inspireer je jouw relaties ook wel om duurzame keuzes te maken. Dat zou mooi zijn, toch?

2. Duurzame relatiegeschenken hebben een goed verhaal ūüôč‚Äć‚ôÄÔłŹ

Je wilt jouw relaties natuurlijk niet zomaar een relatiegeschenk geven. Je wilt een geschenk dat uniek is, maar waar mensen ook echt iets aan hebben. Duurzame waterflessen zijn perfect!

Ieder duurzaam relatiegeschenk op GreenBetty heeft een eigen verhaal, waar mensen waarschijnlijk net iets langer naar kijken, over nadenken en zich in verdiepen. Met een duurzaam geschenk maak je dus een statement. Maar, een herbruikbare drinkfles is ook hartstikke handig. Iets wat iedereen dagelijks kan gebruiken, en wat niet zomaar in de la of prullenbak terechtkomt. In mijn oren klinkt dat als een perfect relatiegeschenk!

3. Persoonlijke duurzame waterfles laten bedrukken ūüĆé

Om jouw duurzame drinkfles nog persoonlijker te maken, kunnen we deze voor je bedrukken met jouw logo, naam of eigen ontwerp. Dat maakt deze duurzame fles nog origineler.

 

GreenBetty in actie!

Mijn doel is om de aarde een stukje groener, mooier en schoner te maken én de leukste relatiegeschenken te verkopen. Ik hoor je al denken: kan dat wel? Jazeker! Doordat al mijn relatiegeschenken duurzaam, herbruikbaar en van milieuvriendelijke materialen zijn, help jij mee aan mijn missie.

Bekijk hier mijn collecte duurzame drinkflessen!

Heb je vragen over de mogelijkheden ? Neem dan contact op.