5 x de leukste duurzame relatiegeschenken voor de feestdagen

Ieder jaar wordt het steeds lastiger: het bedenken van een origineel relatiegeschenk voor tijdens de feestdagen of wintermaanden. Een traditioneel kerstpakket of een cadeaubon is leuk, maar niet bepaald origineel. Terwijl de feestdagen juist hét moment zijn om jouw werknemers, relaties of klanten te laten weten dat je om ze geeft. Hoe doe je dat beter dan met een écht uniek relatiegeschenk dat een duurzaam verhaal heeft?

Bij GreenBetty zijn alle relatiegeschenken duurzaam, en dat maakt ze zo origineel. Ieder geschenk heeft zijn eigen verhaal dat zeker weten blijft hangen bij jouw relaties. Dit zijn mijn top 5 aanraders voor duurzame relatiegeschenken waarmee je echt opvalt tijdens de feestdagen en wintermaanden.

GreenWarmy

Tijdens de koude feestdagen kunnen jouw relaties vast wel een heerlijke warme winterse set gebruiken. De GreenWarmy set bestaat uit een muts, sjaal en handschoenen, allemaal gemaakt van PET-plastic. Het plastic wordt gerecycled en omgezet in hele kleine stukjes waar een superzachte stof van gemaakt wordt.

De GreenWarmy set past bij iedere outfit en is een perfect relatiegeschenk tijdens de wintermaanden. Wil je nog blijven appen, bellen en scrollen? Dat is geen probleem met de handige touchscreen handschoenen.

 

GreenPlaidy

We blijven in de winterse sferen met GreenPlaidy, een heerlijk zachte plaid voor op de bank. Perfect voor die luie dagen na de kerst. GreenPlaidy is gemaakt van 100% gerecycled PET-plastic. Dat maakt GreenPlaidy een echt uniek kleed, dat jouw relaties lekker warm houdt tijdens de feestdagen.

 

GreenWolly

Niks zegt uniek relatiegeschenk als… sokken! Sokken zijn mijn fa-vo-riete relatiegeschenk omdat jij dit waarschijnlijk nog nooit ontvangen hebt. En dat maakt het juist zo leuk. Sokken zijn daarnaast natuurlijk perfect om cadeau te doen in de koude wintermaanden of rondom de feestdagen.

En deze GreenWolly sokken zijn gemaakt van ecologisch schapenwol. Dit maakt ze niet alleen ontzettend duurzaam, maar ook heel lekker zacht en warm.

 

GreenLilly

In de koude wintermaanden heeft iedereen wel eens last van droge lippen. GreenLilly is daarom een perfect kleinigheidje om weg te geven, bijvoorbeeld in een goodiebag of kerstpakket. GreenLilly is een handige kleine lippenbalsem in de vorm van een bol.

De meeste lippenbalsems zitten helaas in een plastic verpakking, maar GreenLilly niet! Deze duurzame lippenbalsem zit in een eco-vriendelijke verpakking van tarwestro. Tarwestro blijft achter na het oogsten van tarwekorrels, waardoor het super duurzaam is.

 

GreenOaky

Denk je aan winter, dan denk je aan warme chocolademelk… of warme koffie… of een lekkere kop thee. Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde mok cadeau te doen. GreenOaky is een unieke mok, want hij is gemaakt van eikenhout. Dit geeft iedere mok een andere look!

Eikenhout is ook rete-duurzaam omdat het een materiaal uit de natuur is en eindeloos meegaat. 100% eco, zonder plastic of andere vervuilende materialen.

 

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor kerst

Heb je een winters relatiegeschenk gevonden, maar wil je het nog iets persoonlijker maken? Dan ben je bij GreenBetty aan het juiste adres! Ik bedruk jouw relatiegeschenken graag met jouw eigen logo, ontwerp of kerstboodschap. Zo creëer je een écht persoonlijk en uniek relatiegeschenk voor de feestdagen.

Op zoek naar nog meer geschenken? Bekijk mijn volledige collectie hier, of neem contact op.