Welk relatiegeschenk past bij jou? Mijn aanraders!

Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk voor een specifieke situatie? Bijvoorbeeld voor op een beurs? Of wil je jouw relaties een echt ‘wow-momentje’ bezorgen? Ik ben van alle markten thuis! Maar ik snap dat het lastig kan zijn om het perfecte geschenk uit te zoeken. Daarom geef ik je in deze blog mijn aanraders voor relatiegeschenken in verschillende categorieën!

Een ding is zeker: met een duurzaam relatiegeschenk geef je altijd een uniek cadeau met een groene boodschap.

Ik zoek een weggever

Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Bijvoorbeeld om weg te geven op een beurs of evenement? Dan ben je bij GreenBetty aan het juiste adres. Ik heb genoeg kleine giveaways met een kleine prijs. Maar met een grote impact. Hoeveel pennen, keycords of notitieboeken heb je al gekregen tijdens beurzen, die daarna direct in de prullenbak of achter in een kast belanden? Zonde! De relatiegeschenken van GreenBetty zijn allemaal duurzaam en hebben een sterk verhaal. Die belanden niet zomaar in de prullenbak. Beloofd!

GreenAudry is hier een perfect voorbeeld van. Deze duurzame pen heeft geen inkt. Ik hoor je hersens al kraken… GreenAudry heeft een metalen punt die met wrijving met het papier oxideert, waardoor je er mee kunt schrijven. GreenAudry raakt dus nooit op. En ze is niet zomaar een goedkope plastic pen, maar een kwalitatieve pen van aluminium. Zeker een pen die jouw relaties willen bewaren.

 

Ik wil mijn relaties een wow-momentje bezorgen

Wil jij jouw relaties verrassen met een écht origineel relatiegeschenk. Eentje waarvan je zeker weet dat ze het nog nooit ontvangen hebben? Ga voor sokken! Huh, sokken als relatiegeschenk, hoor ik je al denken. Precies daarom! Mijn duurzame sokken zijn een superuniek relatiegeschenk waarmee je jouw relaties een echt wow-momentje bezorgd.

Zo zijn GreenRomy sokken gemaakt rPET: gerecycled PET plastic. rPET is één van de duurzaamste materialen op de markt. Nu denk je misschien: sokken van gerecycled plastic: dat zit toch niet lekker? Wees gerust: rPET sokken zijn heerlijk zacht en comfortabel. Zie het als een groenere versie van textiel. rPET is net zo goed als nieuw polyester, maar heeft minder grondstoffen nodig en is dus duurzamer.

 

Ik zoek een relatiegeschenk dat écht handig is

In de categorie ‘echt handig’ raad ik een duurzaam notitieboekje aan. Dit is niet het zoveelste standaard notitieboek met een logo erop. Nee, ik heb het over een herbruikbaar en uitwisbaar notitieboek.

De bladzijdes van GreenBenny zijn gemaakt van een whiteboard materiaal. Dit betekent: schrijven, tekenen, kladderen én uitwissen. Zo begin je steeds met een schone lei, en kun je dit notitieboek jarenlang blijven gebruiken. Heb je een belangrijke aantekening die je moet bewaren? Geen probleem, via een handige app kun je ‘m inscannen.

 

Ik wil dat mijn relatiegeschenk dagelijks gebruikt wordt

Het liefst heb je natuurlijk dat jouw relaties jouw relatiegeschenk dagelijks gaan gebruiken. Zo zien ze iedere dag jouw logo en denken ze heel even aan de afzender van dat hele handige cadeau. Maar wat is nu een product dat de meeste mensen dagelijks gebruiken? En waarvan de duurzame variant vele malen handiger is? Een koffiebeker natuurlijk!

Een groot deel van de bevolking drinkt dagelijks koffie, of thee, of een ander warm drankje. Op kantoor of onderweg worden er vaak wegwerpbekers gebruikt. Niet alleen funest voor het milieu, maar ook nog eens onhandig.

Met een mooie, duurzame koffiebeker zoals GreenJenny maak je het dagelijkse genietmomentje van jouw relaties nog net iets specialer. Door de handige deksel is GreenJenny ook een topper voor onderweg.

 

 

Heb je een relatiegeschenk gevonden? Top! Dan kan ik niet wachten om deze te bedrukken en te leveren. Zat er niet bij wat je zocht? Dan kun je hier mijn hele collectie bekijken. Of neem contact op. Ik denk graag met je mee!