5 x unieke relatiegeschenken voor de zomer

De temperaturen stijgen, de zon komt tevoorschijn en meer mensen gaan naar buiten. Dat kan maar één ding betekenen: het is bijna zomer! Hoe leuk is het om jouw werknemers, collega’s, klanten of relaties te verrassen met een uniek relatiegeschenk dat perfect past bij het komende seizoen?

Dit zijn mijn top 5 aanraders voor zomerse relatiegeschenken die tegelijk duurzaam zijn! Want laten we eerlijk zijn, niets zegt ‘ik waardeer je’ beter dan een cadeau dat een glimlach op iemands gezicht tovert en tegelijkertijd goed is voor de planeet.

GreenKerry – Duurzame koeltas

Koeltassen zijn ideaal voor op vakantie, het strand of een picknick in het park. Een koeltas is superhandig tijdens het warme weer om je drankjes en eten lekker koel te houden. Een geschenk waar jouw collega’s of relaties nu écht iets aan hebben.

GreenKerry is ook nog eens hartstikke duurzaam. Ze is namelijk gemaakt van 11 gerecyclede plastic flessen! 2% van de opbrengst van alle GreenKerry tassen gaat naar water.org, een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater over de hele wereld. Een hele coole tas dus, al zeg ik het zelf.

 

GreenDoeky – Duurzaam picknickkleed

Voor mij is een geschenk pas duurzaam als het gemaakt wordt van duurzame materialen en als de ontvanger er écht iets aan heeft. Dat tweede aspect is zeker van toepassing bij GreenDoeky. Ze is een multifunctionele doek waar iedereen gegarandeerd iets mee kan. Gebruik haar als kleed voor een gezellige picknick, als plaid op de bank, of handdoek op het strand. Wat jij maar wil!

GreenDoeky is gemaakt van deels gerecyclede PET-flessen en deels gerecycled katoen. Wat GreenDoeky nog specialer maakt, is dat ze volledig handgemaakt wordt.

 

GreenTimmy – Duurzame thermosfles

Vergeet je niet genoeg water te drinken tijdens het warme weer? Met GreenTimmy houd je jouw water of ander drankje de hele dag ijskoud.

GreenTimmy is gemaakt van stevig RVS, een materiaal dat wel 30 jaar meegaat. Hier kunnen jouw relaties nog vele zomers van blijven genieten. Én je helpt mee in de strijd tegen plastic wegwerpflesjes. Die worden met een herbruikbare waterfles als GreenTimmy overbodig. Voordeel is ook dat je met het drinken uit RVS geen microplastics uit wegwerpflesjes binnenkrijgt.

 

GreenGinny – Duurzame powerbank

De dagen van urenlang binnen op de bank zitten zijn voorbij. We gaan met z’n allen massaal naar buiten; naar het terras, het strand of de natuur in. En daar heb je helaas geen stopcontacten voor het opladen van je telefoon. Gelukkig heb je met GreenGinny altijd stroom in je zak!

GreenGinny is kleine powerbank met een gerecyclede batterij en houten omhulsel. Uniek in haar soort! Ze wordt ook nog eens lokaal binnen Europa geproduceerd.

 

GreenScotty – Duurzaam Barbecue schort

Zeg je zomer, dan zeg je barbecue! Zijn jouw werknemers, collega’s of klanten echte foodies? Dan is dit duurzame barbecueschort het perfecte zomerse geschenk. Met zijn stoere uitstraling krijg je meteen zin om de barbecue aan te steken.

GreenScotty is gemaakt van biologisch katoen, een hoogwaardig materiaal dat op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Heb je geen barbecue? Dan is GreenScotty natuurlijk ook te gebruiken als keukenschort.

Zomerse relatiegeschenken laten bedrukken

Heb je een leuk zomers relatiegeschenk uitgekozen? Laat het bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp! Hiermee

  •   Maak je het geschenk nóg persoonlijker en unieker
  • Geef je een geschenk dat nog niemand heeft
  • Creëer je een subtiel reclamemiddel voor je merk
  • Denken jouw relaties iedere keer aan jouw merk wanneer ze het product gebruiken.

Op zoek naar nog meer geschenken? Bekijk mijn volledige collectie hier.