Welk duurzaam notitieboek past het beste bij jou?

Notitieboekjes zijn op de werkvloer niet meer weg te denken, en zijn daarom een ideaal relatiegeschenk voor jouw klanten of personeel! Maar met een standaard notitieboek kom je echt niet meer weg. Gemaakt van vervuilend plastic en papier waar bomen voor gekapt worden en waar ontzettend veel chemicaliën aan te pas komen. Ik krijg er de rillingen van...

Ik stel je daarom graag voor aan mijn collectie duurzame notitieboeken! Hiermee maak je niet alleen een groen statement, maar mijn duurzame boekjes zijn ook nog eens veel unieker én leuker dan al die standaard relatiegeschenken. Laat bij mij ook de duurzame boekjes bedrukken met jouw eigen ontwerp en je tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw klanten of relaties.

Krijg je er opeens reuze keuzestress van? Dan vertel ik je graag welk duurzaam notitieboek het beste bij jou past. Herken jij je in een van deze types?

Wispelturige Willem

Heb jij honderdduizend ideeën tegelijk en gaan jouw gedachten elke seconde van het een naar het ander? Dat is helemaal niet erg, hier komen vaak de meest creatieve concepten uit! Maar een beetje orde in de chaos is op zijn tijd wel prettig.

Daarom wordt GreenBenny jouw beste vriend. In dit notitieboek kun je namelijk niet alleen al jouw ideeën noteren, je kunt ze ook nog eens heel makkelijk uitvegen als het toch niet zo’n succes blijkt te zijn. GreenBenny is namelijk een uitwisbaar notitieboek met whiteboard bladzijdes.

Ook nog eens super duurzaam, omdat je hem eindeloos kunt blijven gebruiken en er geen papier bij komt kijken. Miljoenenidee? Met een handige app scan en bewaar je de aantekeningen gemakkelijk. Vaag hersenspinsel? Snel wegvegen, heeft niemand gezien.

De structuurfreak

Lijstjes, lijstjes en nog een lijstjes… Ben jij een echte structuurfreak, of juist een chaoot die niet kan werken zonder een strakke planning? Dan stel ik je graag door aan GreenCortney! Ze is een uitwisbaar to-do boek waar je eindeloos veel to-do’s in kunt schrijven. Klinkt dat als een droom? Dan heb jij met haar echt je type gevonden.

GreenCortney is ook nog eens een duurzaam notitieboek waarmee je papierverspilling voorkomt. En: Met iedere verkochte GreenCortney wordt 1 schoolkind voorzien van een trimester lang uitwisbaar schrijfmateriaal.

 

De creatieve duizendpoot

Vloeien de woorden uit jouw vingers en schud je zo de beste schetsen uit je mouw? Dan ben je waarschijnlijk een echte creatieve duizendpoot die binnen no time door al jouw notitieboeken heen vliegt.

GreenBamby is dan echt iets voor jou! Ze is een duurzaam notitieboek waar jouw ideeën alle ruimte krijgen. Dit notitieboek is namelijk ook uitwisbaar, waardoor je haar oneindig lang kan blijven gebruiken. Verzamel je beste creaties digitaal via een app en wis de rest simpelweg uit.

GreenBamby heeft een omslag van bamboe, en dat is ontzettend duurzaam! Bamboe groeit snel, absorbeert meer koolstofdioxide dan andere planten en produceert meer zuurstof. 

Traditionele Theo

Ben jij het type ‘Een papieren agenda is beter dan een digitale’ of ‘Ik maak liever aantekeningen met pen en papier’? Dan snap ik dat zo’n uitwisbaar notitieboek erg wennen is. Gelukkig heb ik ook duurzame notitieboeken gemaakt van papier. Maar dat is niet zomaar papier…

Maak kennis met GreenStewey, met zijn bladzijdes van steenpapier. Steenpapier is een duurzaam alternatief voor papier, gemaakt van steenafval. Bij de productie van steenpapier wordt er ook nog eens minder CO2 uitgestoot. Steenpapier kan eindeloos gerecycled worden, zonder dat het zijn kwaliteit verliest.  

Voor de papieren notitieboekfanaten onder ons is dit een perfecte optie!

Nog meer keuze?

Herken je jezelf of jouw relaties niet in een van deze types? Geen probleem! Ik heb nóg meer keuze aan duurzame notitieboeken. Bekijk mijn hele collectie hier. Ik weet zeker dat er iets voor je tussen zit. Wat alle notitieboeken met elkaar gemeen hebben? Dat ze 100% duurzaam zijn!

Natuurlijk maak ik jouw relatiegeschenk nog wat specialer door de notitieboeken te bedrukken met jouw eigen logo, tekst of ontwerp. Hoe we de duurzame notitieboeken precies bedrukken, verschilt per product. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!